Muhibbah Makan Place Plaza Alam Sentral Shah Alam

NORAH WAX : MERUNGKAI PERMASALAHAN BULU
March 15, 2018
JJCM | Mencuba Rasa Foodcourt Terbaharu – Muhibbah Makan Place
March 15, 2018

Muhibbah Makan Place Plaza Alam Sentral Shah Alam

Sekarang dekat Plaza Alam sentral dah ada food cord jadi bila korang beli belah kat sana boleh singgah Muhibbah makan place, pelbagai aneka makanan yang korang boleh cuba. Nasi Kukus dan Laksa dalam gaya yang unik. memang terbaik.

Terdapat pelbagai jenis makanan tempatan dan antarabangsa masakan di sini. Masterchef kemasyhuran iaitu Abang Joe dan juga istimewa persembahan oleh Siti Aishah dan Maulana dari Akademi Fantasia memang best.

Tempat pun bersih dan kemas jadi korang tak perlu risau nak makan kat Muhibbah makan placa, hidangan pun cepat je sampai tak perlu tunggu lama-lama nak makan.

Source of Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *