Cara Cara Nak Sambung Belajar Di Luar Negara

Inovasi Pembelajaran Abad ke-21 Secara Dinamik di YES Academy
March 15, 2018
Teruja Dengan Norah Organic Hair Removal
March 15, 2018

Cara Cara Nak Sambung Belajar Di Luar Negara

Hari ni Cik Lisa nak share Cara Cara Nak Sambung Belajar Di Luar Negara. Best takkk?

Haritu Cik Lisa ada pot pet tentang 3 Kelebihan Belajar Di Luar Negara dan Cik Lisa ada masukkan life experience Cik Lisa sendiri. Tapi, bila cerita pasal Belajar Di Luar Negara je… mesti semua nak kata itu hanya untuk golongan mereka yang ada ada (baca: kaya raya). Awak rasa cemana?

Ini lah dia mindset orang tipikal. Asal dengan luar negara, lelaju nak kata diri tak mampu. Secepat kilat nak buat kita tetiba tak rasa berapa nak semangat. Semudah tu je nak kata ianya hanya untuk mereka yang ada ada, yang kaya raya sebab nak pakai banyak duit belanja?

Lagi satu perkara: kalau dengar je perkataan sambung belajar di luar negara, terus rasa rendah diri beria. Lagi lagi kalau result periksa cuma cukup cukup makan semata mata. Tak berapa nak score giler giler macam best student dalam kampus tempat awak belajar tu pulak.

Makin lah rasa diri tak setanding, mereka bagaikan si merak kayangan tapi diri sendiri ibarat gagak jalanan!

CARA CARA NAK SAMBUNG BELAJAR DI LUAR NEGARA – DUNIA DAH SEMAKIN MODEN

Sekarang ni dunia dah semakin moden dan bergerak maju ke hadapan. So, obviously lah mindset tipikal tu dah tak berapa relevan. Sebab tu, now semua orang ada peluang yang sama rata regardless awak kaya raya atau papa kedana…

Continue reading here Source of Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *